Lady Avenue lingeri

Skønne kollektioner i Pure Silk. Undertøj, underkjoler, natkjoler og chemiser. Som et kærtegn mod din hud. Skandinaviens førende brand af ren silke. Smukt unikt produkt. Også stærk i bambus kollektioner.

[av_productgrid categories='35' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' sort='dropdown' prod_order='' offset='0' columns='4' items='-1' paginate='yes' alb_description='' id='' custom_class='' av_uid='av-kihrwf3w']

Mærket Lady Avenue er kendt for deres store udvalg af eksklusivt nattøj, undertøj og underkjoler. Lady Avenue har lavet serier i både er lavet i ren silke og bomuld.

Pure Silk- serien er lavet af ren silke. Silken kærtegner din krop, den er blød og lækker. Pure-Silk er specielt rigtig godt til hvis det er man hurtigt får det varmt. Silken hjælper nemlig Dig med at komme af med varmen.  Pure-Silk- serien findes både, som strikket og vævet. Begge har en glat overflade, som gør dem helt perfekte til at have under kjoler, bluser eller nederdele.

Lady Avenue har som noget helt nyt lavet nattøj, som er let, blød og lækkert, og ikke mindst åndbart. Bambus er et materiale, som er temperatur regulerende, hvilket vil sige at den vil hjælpe dig af med varmen. Den er også god til hvis det er man har en sart hud.  Som noget helt nyt er der kommet Bambus undertøj, så nu kan vi også få det i undertrøjer og trusser.

Så er du til nattøj og/eller undertøj, som er let i materialet, blødt og lækkert, så Lady Avenue helt sikkert noget for dig.

 
Slide 1