Lingeri by Marie Jo

Marie Jo Lingeri i Faaborg

”Skabt til at leve og elske”. Enkelt og feminint design med udsøgte blonder.Til hverdag og fest. Kvaliteten er i højsæde med lang levetid. Kendt for klassikeren Avero, Tom og Jane.

Få inspiration på denne side

Se evt. mere på vores facebook side

[av_productgrid categories='28' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' sort='dropdown' prod_order='' offset='0' columns='4' items='-1' paginate='yes' alb_description='' id='' custom_class='' av_uid='av-kihjlklp']

Marie Jo Lingeri i Faaborg

Marie Jo er lingeri når det er bedst. Det er bare toppen af kransekagen. Marie Jo er et belgisk mærke, som producere og designer lingeri. Marie Jo har især om nogen kredset om hver enkelt detalje på deres bh og trusser. Marie Jo er går fra A- skål til E-skål.

Marie Jo er specielt kendt Avero-serien, som er en alle der har haft Marie Jo kender og haft. Ikke nok med at de er kendt for deres Avero, så er de også kendt for Tom – og Jane-serierne.

Marie Jo er undertøj som er skabt til at leve og elske. De formår at producere lingeri, som både kan bruges til hverdag og fest.

Inden vi som forhandler modtager bh´erne ud i butikken, er hver enkelt bh og trusse testet og prøvet af på 27 forskellige kvinder. Dette gør at deres produkter bare er toppen af poppen. Marie Jo videre udvikler altid deres kendte bh´er, som betyder de ændrer bh´ens udseende, giver dem et nyt print eller farve. Så hvis du er en som går op i kvalitet og de små detaljer, så er dette mærke lige noget for dig ?

 
Slide 1