Triumph lingeri

Til alle kvinder. Moderigtig lingeri og homewear. Især kendt for klassikeren Amourette. Stærk på shapewear serien – True Sensation. Fremtryller fantastisk figur. 5 kg mindre på 10 sekunder.

[av_productgrid categories='27' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' sort='dropdown' prod_order='' offset='0' columns='4' items='-1' paginate='yes' alb_description='' id='' custom_class='' av_uid='av-kihrue1k']

Triumph er et tysk mærke, som designer og producere moderigtigt lingeri. Triumph har mere end 100 år bag sig. Er innovative og nytænkende, hvilket vil sige at der en gange imellem kommer med noget helt nyt og spændende. En af deres nyeste bh´er er Fit-Smart-serien, som er bh´er uden bøjler, som er blød og lækker at have på.

En af deres mest kendte bh-serier er Amourette. Den har eksisteret i mere 50 år. De har i løbet af årene nytænkt denne serie, så det følger med tiden. Dette er også en af de bh´er, som kommer i nye sæsonfarver. Amourette- bh´en findes både med fyld og uden fyld. Fås i skål str. A-H og i omkreds fra 70 -100 cm.

Triumph har også lavet et par minimizer. En minimizer er en bh som minimerer brystet og får det til at rundere ud. Derudover er en minimizer og fuldskålet, som vil sige at skålen går op og tager hele barmen med ind i skålen. En minimizer er god til dig er aktiv både på job og i fritiden. Denne bh kommer også i sæsonfarver, fås i skål str. C-F, fås fra 70-95 cm i omkredsen.

 
Slide 1